5 фактів, які ви повинні знати про теплі підлоги

Електрична тепла підлога - це надійна кабельна система обігріву, яка складається з нагрівального кабелю, датчика температур і термостата.
До переваг відносять екологічність, волого-, пожежостійкість, економію місця, термостійкість швидке нагрівання приміщення. Система добре підтримує мікроклімат і проста в управлінні.

Теплые полы
Зміст
1. Що таке кабельна система опалення
2. Як працює електрична тепла підлога
3. Принцип монтажу теплої підлоги
4. Види теплих підлог
5. В яких приміщеннях застосовують теплу підлогу

1. Що таке кабельна система опалення

Кабельна система обігріву - це штучний обігрів приміщення, що працює за рахунок перетворення електричної енергії в тепло. Пристрій також застосовують для захисту водостоків і покрівлі від намерзання льоду, для обігріву трубопроводів, запобігання зледеніння пандусів і сходів.

Електрична кабельна система може бути представлена ​​у вигляді:
Нагрівальних матів. Кабель фіксується на сітці, яка потім занурюється в плитковий клей.
Нагрівальні кабелі. Провід має певну довжину і закріплений в секціях. Дана система монтується в бетонну або цементно-піщану стяжку, на яку надалі укладається плитка та ін.
Cаморегульованого кабелю. Цей унікальний кабель в залежності від температури може змінювати свій опір. Залежно від температури підлоги, саморегулюючий кабель витримує постійну температуру і економить витрати на електрику без використання регулятора температури.

Найчастіше кабельну систему обігріву використовують для облаштування теплих підлог з керамічної плитки, каменю та інших систем не плаваючих підлог.

2. Як працює електрична тепла підлога

Головним недоліком традиційної системи опалення є те, що тепле повітря по законам фізики спрямовується вгору по стінах прямо до стелі, і вже потім в охолодженому стані він повертається на підлогу до споживача.
Нагрівання приміщення теплою підлогою здійснюється абсолютно за іншим принципом. Він максимально прогріває ноги і тіло людини. Такий розподіл температури для людського організму найбільш комфортний.

3. Принцип монтажу теплої підлоги

Залежно від виду електричних теплих підлог монтаж здійснюється наступними способами:

1. Укладання в шарі стяжки.
2. Монтаж поверх стяжки.
3. Укладання під підлогове покриття.
Майстри компанії МЕТЕР зможуть якісно проконсультувати і підібрати вид теплих підлог, який підійде саме для вашого приміщення. Провести роботи з укладання, налаштування та гарантійного обслуговування теплих підлог у вашій квартирі.

Замовляючи монтаж теплої підлоги у компанії МЕТЕР, ви отримуєте:

• Професійну консультацію кращих фахівців Києва;
• Гарантію на виконані роботи;
• Якісне виконання;
• Гарантію на матеріал від виробника.
І все це за доступними цінами і в стислі терміни.

4. Види теплих підлогТеплый пол

До одних з найбільш якісних теплих підлог відносяться німецькі кабельні системи електрообігріву Shtoller. Кожна одиниця продукту проходить ретельний технічний контроль. Кабель Shtoller славиться високою термостійкістю, оскільки його внутрішній шар ізоляції може витримати до 200 ° C, що робить вихід з ладу теплої підлоги практично неможливим.

Високі стандарти якості підтверджені міжнародними сертифікатами. Нагрівальний кабель по потужності перевершує аналогічні системи конкурентів. Метал надійно захищений від корозії за допомогою лужіння. А сам кабель по всій довжині ретельно прошитий, що зводить до нуля зміщення при монтажі.

Майстри МЕТЕР використовують тільки найкраще!

5. В яких приміщеннях застосовують теплу підлогу

Тепла підлога ідеальна в якості додаткового і навіть основного джерела обігріву в таких кімнатах, як вітальня, ванна, дитяча, кухня та ін.

Ванна і кухня
Основними проблемами в цих приміщеннях є підвищена вологість, пар, пролита вода. Тепла підлога прекрасно справляється з цими завданнями - він підсушує поверхню і стежить за вологістю повітря. Важливим є приємна, комфортна температура у ванній кімнаті, яка дозволяє неспішно прийняти душ.

Балкон і кутові кімнати
Багато неприємностей може доставити грибок на стінах балкона і кутових кімнат. Тепла підлога прекрасно висушує стіни, не допускаючи появи цвілі.

Спальня, дитяча кімната, вітальня
Перебуваючи в холодному приміщенні, діти ризикують переохолодитися і підхопити застуду. Тепла підлога створює безпечний, комфортний простір у всьому будинку. Але це не все - в кімнатному пилу міститься маса вірусів і мікроорганізмів, які прекрасно розмножуються у вологому середовищі, але абсолютно позбавлені життя на сухій поверхні. Підлога з підігрівом зменшить кількість мікробів, а значить, робить ваше здоров'я міцніше.

Електрична тепла підлога Shtoller і компанія МЕТЕР - це ідеальне рішення для вашої квартири.