Бюджетний ремонт в ЖК «Авеню 42»

Цього року стартував продаж квартир в ЖК «Авеню 42» від столичного девелопера KSM-GROUP. Будівництво почалося на вулиці Глушкова, 42, що в Голосіївському районі Києва. Новобуд цікавий близькістю метро – до станції «Теремки» всього 14 хвилин прогулянки.

А також широким вибором планувань. Тут є як мініатюрні квартирки площею всього 26 кв. м, так і великі п'ятикімнатні апартаменти площею 132 кв. м.

 

Зміст:


1. Характеристики, особливості та інфраструктура комплексу

2. Як заощадити на ремонті в ЖК «Авеню 42»?

3. Відповіді на популярні питання

Характеристики, особливості та інфраструктура комплексу

Об'єкт складається з 6 будинків комфорт-класу. Висота кожної будівлі доходить до 25 поверхів. Будинки зведені з газоблоків, які зібрані за монолітно-каркасною технологією будівництва.

З переваг: автономне опалення, утеплення фасаду мінеральною ватою і двір, закритий від сторонніх і автомобілів. На території знаходиться наземний багаторівневий паркінг.

Вельми приваблива локація комплексу: тиша Голосіївського лісопарку поєднується з мобільністю метрополітену і розвиненою інфраструктурою.

Проєкт передбачає прогулянкові алеї, зони для відпочинку і дитячих ігор. Вестибюль досить просторий з дизайнерським інтер'єром. В обробці переважає дерево, мармур та скло.

У кроковій доступності відділення Нової пошти, аптеки, церкви та велика кількість супермаркетів: «Велика кишеня», «Епіцентр», «Метро», ТРЦ «Магеллан».

По сусідству 7 дитячих садків і 43 школи. Прямо біля підніжжя комплексу зупиняється маршрутне таксі та тролейбус. З вікон відкриваються мальовничі краєвиди на місто, ліс.



5

 

Як заощадити на ремонті в ЖК «Авеню 42»?

Майстерня ремонту інтер'єрів МЕТЕР пропонує не тільки доступні ціни, а й кваліфіковані консультації. Без втрати якості можна істотно заощадити на обробці, якщо знати деякі нюанси:

1. Укладання паркету з малюнком обійдеться у 2 рази дорожче, ніж звичайного.

2. Поклейка шпалер значно дешевша, ніж нанесення декоративної штукатурки або фарбування стін.

3. Монтаж кахельної плитки вигідніше обробки підлоги паркетною дошкою або керамогранітом.

4. Дешевше і швидше зробити натяжну стелю, ніж гіпсокартонову.

5. Чим більше точок освітлення і вимикачів, тим дорожче ремонт квартири в ЖК «Авеню 42».

Це і багато іншого розкажуть вам фахівці компанії МЕТЕР на консультації.

6

Відповіді на популярні питання

Як швидко зробите ремонт квартири в ЖК «Авеню 42»?

В середньому на виконання всіх ремонтних робіт в однокімнатній квартирі в новобудові йде 2-3 місяці. Однак в кожному конкретному випадку часові межі можуть змінюватись. Це залежить від дизайн-проєкту, особливих побажань замовника, площі та ін ..

Чому вам варто довіряти?

МЕТЕР працює на ринку вже понад 10 років. В процесі співпраці укладається офіційний договір, і надаються гарантії на рік. Компанія має хорошу репутацію, ліцензію на введення будівельної діяльності та масу позитивних відгуків.

Скільки коштує комплексний ремонт квартири в житловому комплексі «Авеню 42»?

Ціни на послуги можна подивитися в розділі «Ремонт». Вартість буде залежати від обраного пакета: «Стандартний», «Люкс», «Преміум» або «Косметичний». Також істотно зменшити ціну на дизайн-проєкт можна скориставшись чинними акціями.

Замовляючи ремонт у квартирі ЖК «Авеню 42» від МЕТЕР, ви гарантовано отримуєте дизайн-проєкт в подарунок!