Як замовити ремонт в ЖК «Life Story»

В одному з найкрасивіших місць Києва у Феофанії зводиться новий житловий комплекс «Life Story». Шістнадцятиповерховий будинок складається з 2-х секцій і належить до бізнес-класу. Велику увагу приділено архітектурі будинку: блоки кондиціонерів прикриті спеціальними кошиками, на фасаді переважають чіткі лінії та стримана кольорова гама.

 

Зміст:


1. Чим цікавий ЖК «Life Story»?

2. Скільки часу займе ремонт в ЖК «Life Story»?

3. Як подати заявку?

Чим цікавий ЖК «Life Story»?

До новобудови додається підземний паркінг, а прибудинкова територія закрита від сторонніх осіб і автомобілів. Вельми зручно, що на ліфті можна спуститися зі своєї квартири прямо на автостоянку.

6 переваг ЖК «Life Story»:

1. Розвинена інфраструктура. Голосіївський район може запропонувати велику кількість дитячих садків, освітніх шкіл і приватних закладів.

2. Стильний дизайн. Дизайнерські холи оснащені поштовими скриньками, композиціями з живих квітів. Інтер'єр розроблений талановитим львівський дизайнер Марком Савицьким.

3. Заняття йогою і спортом на експлуатованому даху.

4. Різноманітність планувань. На продаж виставлено 260 квартир площею від 32 кв. м до 106 кв. м. Планування на будь-який смак дозволять підібрати як компактну студію, так і простору трикімнатну квартиру.

5. Панорамне скління вікон. Звідси відкривається прекрасний краєвид на столичний парк «Феофанія» і на неймовірні світанки та заходи.

6. Ексклюзивна пропозиція. На 15 і 16 поверхах розташовані представницькі квартири. Вони відрізняються поліпшеною шумоізоляцією, високими стелями і наявністю дизайнерського холу з килимовою плиткою.

Також варто відзначити наявність простору для відпочинку на даху, дитячий садок на першому поверсі, можливість сортування сміття, власний велопарк, вуличний комплекс тренажерів і доріжки для пробіжок. Є Healthy cafe і власна зарядна станція для електрокарів.

1

 

Скільки часу займе ремонт в ЖК «Life Story»?

Кількість витраченого часу залежить від таких показників:

1. Клас ремонту. Погодьтеся, що косметичний ремонт, де потрібно просто переклеїти шпалери та поміняти підлогове покриття буде здійснено значно швидше, ніж капітальний ремонт. При капітальному часто проводиться перепланування, заміна електропроводки, заведення нових труб каналізації та водопостачання.

2. Обсяг. На ремонт 4-кімнатних дворівневих апартаментів потрібно значно більше часових ресурсів, ніж на оновлення квартири-студії.

3. Вік приміщення. Чим старша споруда, тим більше непередбачених ситуацій виникає. При ремонті квартири в ЖК «Life Story» такі форс-мажори зведені до нуля, адже дім є новобудовою.

Майстерня ремонту інтер'єрів МЕТЕР виконує ремонт квартир в ЖК «Life Story» в максимально стислі терміни, оскільки має:

  • Великий штат співробітників. Всі працюють злагоджено, як єдиний організм.
  • Значний досвід. За понад 10 років ми стикалися з різними ситуаціями й успішно їх вирішували. Нас складно чим-небудь здивувати.


Щоб дізнатися, скільки часу піде на конкретно ваш ремонт – залиште свої координати для зняття замірів.
2

Як подати заявку?

На офіційному сайті Майстерні ремонту інтер'єрів представлено відразу кілька варіантів подачі заявки на ремонт квартири в житловому комплексі «Life Story»:

1. Бізнес-менеджер Jivo.

2. Номер телефону компанії 067 466 2799.

3. Кнопка зв'язку. Ведіть свій номер, і менеджер зателефонує через 30 секунд.

4. Електронна пошта. Сюди ви можете вислати план квартири для складання попереднього кошторису.

Замовити ремонт у квартирі ЖК «Life Story» від МЕТЕР можна безпосередньо в офісі компанії за адресою: м Київ, вулиця Північно-Сирецька, 3, офіс №3.