Доступне житло по вул. Євгенія Харченка, 47-59

«Житло-Інвест» зводить багатоквартирний житловий комплекс по вул. Євгенія Харченка, 47-59, що в Дарницькому районі Києва. Серед головних переваг новобудови доступна ціна (16 050 грн/м²), інфраструктура та транспортна розв'язка.

Зміст:

1. Характеристика будинку

2. Сантехнічні роботи

3. Спектр сантехнічних робіт

Характеристика будинку

Новобуд складається з 20-ти поверхів і має 3 секції. Кожен поверх у висоту досягає 3 м. Цегляні стіни утеплені мінеральною ватою і пофарбовані в пісочні тони. Будова має нестандартну форму і поперемінну поверховість.

Всередині встановлено 3 ліфти: вантажний, пасажирський, пожежний. Перекриття надійне – монолітно-бетонне. Внутрішні стіни виконані з силікатної цегли та піноблоків. Дах рулонний з внутрішнім водовідведенням.

Двері в кожній квартирі протипожежні та антиударні. В оселях встановлені двокамерні металопластикові вікна. На підлозі цементна стяжка, а на стінах – штукатурка. Електропроводка заведена згідно з проектним планом електромонтажних робіт.

Сантехніка встановлюється безпосередньо мешканцями. Є лічильники на холодну і гарячу воду, електрику та опалення. Чавунні радіатори довго зберігають тепло.

Територія відкрита для доступу, проте присутній підземний паркінг. За бажанням можна придбати паркомісце в особисте користування.

Новобуд сусідить зі школою № 305 і спортивним комплексом Спортренд. Поруч освітня установа «Золотий ключик», Укрпошта, відділення «Нової пошти», ЖК «Прівітній квартал».

Нины одно- та двокімнатні квартири вже розпродані. В наявності залишилися трьох- і чотирикімнатні апартаменти.

Сантехнічні роботи

Майстерня ремонту інтер'єрів МЕТЕР виконує всі види робіт, в тому числі й монтаж сантехніки. Ремонт в ЖК по вул. Євгенія Харченка неможливий без установки раковини, унітазу, душової кабіни або ванни.

Якісний підхід до кожного проекту гарантує хороший кінцевий результат. Наші працівники мають високий рівень знань і всі необхідні інструменти.

Замовляючи ремонт у квартирі ЖК по вул. Євгенія Харченка від МЕТЕР, клієнти можуть розраховувати на:

  • збереження сантехніки при установці;
  • гарантію на всі виконані роботи;
  • стабільний фіксований кошторис;
  • швидку роботу без затримок;
  • професіоналізм майстрів.
Працівники завжди дотримуються встановлених правил і норм. Гарантійні зобов'язання на ремонт квартир в ЖК по вул. Євгенія Харченка поширюються на 12 місяців. Протягом цього часу будь-які неполадки, отримані з вини будівельників, покриваються страховкою нашої компанії і усуваються безкоштовно.

image4

Спектр сантехнічних робіт

МЕТЕР піклується про свою репутацію, а тому виконує ремонт квартири в ЖК по вул. Євгенія Харченка на вищому рівні. У нас можна замовити практично весь спектр сантехнічних робіт:
  • під'єднання сушки для рушників до системи опалення;
  • розводка труб каналізації та водопроводу;
  • установка унітазу, ванни, джакузі або душової кабінки;
  • монтаж фільтрувального обладнання;
  • установка лічильників;
  • підключення радіаторів опалення.
А також будь-які інші операції, які пов'язані з каналізацією і водопроводом. Наші фахівці мають досвід роботи з пластиковими, сталевими, металопластиковими та навіть мідними трубами. З'єднання виходять міцними й ремонт квартири в житловому комплексі по вул. Євгенія Харченка прослужить довгі роки.