Комфoрт заміського життя в ЖК «O2 Residence»

У 15 хвилинах їзди на авто від станції метро «Бориспільська» посеред мальовничого лісу зводиться ЖК «O2 Residence». Будівництвом займається столичний девелопер Saga Development.

Назва комплексу буквально перекладається як «резиденція кисню» і це дійсно так. Новобуд оточений густими лісами та практично купається у свіжому повітрі. У декількох хвилинах ходьби знаходиться озеро.

Зміст:

1. Характеристики комплексу

2. Переваги «O2 Residence»

3. Розпочніть ремонту в ЖК «O2 Residence» прямо зараз

Характеристики комплексу

Територіально новобуд розташований на Бориспільському шосе. Семиповерхові будинки зведені з газоблоків і утеплені мінеральною ватою. Безпечна монолітно-каркасна технологія будівництва добре себе зарекомендувала, тому була обрана в якості основної для зведення будівель.

У будинках присутня автономна система опалення. Всього на продаж забудовник виставив 800 квартир в стані «без обробки». Територія закрита від сторонніх людей і автомобілів. Планування дуже різноманітні: від однокімнатних квартир до п'ятикімнатних жител, площею до 149 кв. м.

Передбачаються квартири з відкритими терасами. Для освітлення місць загального користування будуть встановлені сонячні панелі. Забудовник подбав про зарядку для електрокарів і про роздільний збір сміття. У плані є бігові доріжки, спортивний майданчик, футбольне поле, тенісний корт і басейн. Свої двері відкриє власний дитячий садок і школа.

image1

Переваги «O2 Residence»

Окрім краси природи та комфорту заміського життя комплекс має масу інших сильних сторін:

 

  • 12 будинків комфорт-класу;
  • 560 паркомісць;
  • 800 квартир;
  • розвинута інфраструктура;
  • озеро і ліс по-сусідству;
  • зарядна станція для електромобілів.


Родзинкою проекту є власна еко-ферма. За задумом забудовників на території будуть розташовуватися теплиці і кожен зможе взяти в оренду невелику ділянку. Мешканці можуть, як самі вирощувати рослини, так і доручити це агроному проекту. В кінцевому підсумку орендар отримує екологічно чисті овочі круглий рік, а при бажанні можливість вирощувати їх самому.

Значна віддаленість комплексу від міста передбачає наявність особистої інфраструктури. І вона є: на перших поверхах будуть розташовуватися невеликі магазинчики, служби доставки, кафе. З панорамних вікон відкривається казковий краєвид на ліс.

Ремонт квартир в ЖК «O2 Residence» виконується мешканцями на свій смак.

image2 copy

Розпочніть ремонту в ЖК «O2 Residence» прямо зараз

Починається ремонт квартири в житловому комплексі «O2 Residence» зі складання кошторису. Для цього вам потрібно подати заявку на офіційному сайті Майстерні ремонту інтер'єрів МЕТЕР будь-яким зручним для вас способом: написавши, зателефонувавши або залишивши свій номер телефону.

У зручний для вас час наш співробітник приїде на об'єкт і зробить необхідні заміри. А також проконсультує з усіх наявних питань. За бажанням можлива розробка дизайн-проекту ЖК «O2 Residence».

Уже протягом кількох днів на пошту прийде кошторис на роботи. Надалі можливе корегування обсягу робіт, як в більшу, так і в меншу сторону.

Потім укладається договір на ремонт квартири в ЖК «O2 Residence». Також на зустрічі вирішуються всі організаційні питання, і складається графік фінансування.

Ремонт у квартирі ЖК «O2 Residence» від МЕТЕР можна замовити ще на етапі будівництва, щоб не чекати потім в черзі.