Незвичайні планування РК «Twin House»

Новий проект від «Київміськбуду» «Twin House» привертає увагу своїм стильним дизайном, упорядкованою територією і можливістю планування трирівневих квартир. На продаж виставлені від 1-кімнатних жител до 4-кімнатних апартаментів.

Планувальні рішення незвичайні й нагадують типово британські планування. Наприклад, на першому рівні розташовується невеликий коридор зі сходами, на другому – санвузол, кухня і кімната, а на третьому – додаткові спальні. Це зручно тим, що ніхто «не ходить по голові».

image7

Содержание:

1. Місце розташування та особливості ЖК «Twin House» 

2. Скільки коштує ремонт в ЖК «Twin House»? 

3. Якщо ремонт – то тільки у МЕТЕР 

Місце розташування та особливості ЖК «Twin House»

Зводиться новобуд на вулиці Крайня 1, ця назва дійсно підкреслює його місце розташування. Комплекс знаходиться на околиці Києва в Деснянському районі мікрорайону Троєщина. Дім являє собою будинок, що складається з 3-х секцій зі змінною поверховістю.

Новобуд позиціонує себе, як нерухомість комфорт-класу. Цегляні стіни утеплені мінеральною ватою, а територія закрита від автомобілів. На радість мешканців є підземний паркінг, який звільняє прибудинкову територію від загазованості та припаркованих авто.

Розширені видові вікна з панорамним склінням роблять квартири просторими, сонячними. На даху секції №2 є відкрита тераса спеціально для мешканців будинку. У вхідній зоні встановлені м'які меблі, дитячий куточок з іграшками та мольбертами.

ЖК «Twin House» сусідить з парком «Берізки», в якому знаходяться хвойні, березові й дубові зони. Тут можна влаштувати пікнік з друзями, а на Алмазному озері порибалити або прогулятися.

Власна інфраструктура включає відділення банків, магазини, офіси, кав'ярні та медичні кабінети. Практично через дорогу «Епіцентр», а в пішій доступності – «Сільпо», «АТБ», «Варус» і «Фора». Поруч великий «Троєщинський ринок», в планах відкриття супермаркету «Novus».

Скільки коштує ремонт в ЖК «Twin House»?

На вартість впливають такі чинники:

  1. Площа приміщення.
  2. Форма кімнати. Ремонт в невеликій ванні площею 4 кв.м обійдеться дорожче, ніж ремонт в житловій кімнаті площею 6 кв.м, оскільки в ванній перелік виконуваних робіт буде значно більше.
  3. Формат. МЕТЕР пропонує ремонт квартири в ЖК «Twin House» в 4-х варіантах: «Стандартний», «Люкс», «Преміум» і «Косметичний». Всі вони відрізняються за бюджетом і обсягом виконаних послуг.
  4. Побажання замовника. Окремо проговорюється вартість створення фресок, мозаїки, кованих виробів, встановлення акваріумів і багаторівневих конструкцій.

 

У розділі «Калькулятор ремонту» є програма, яка автоматично складає кошторис. Але варто враховувати, що отримана сума вельми умовна і має свої застереження.

Приблизну вартість ремонту квартири в житловому комплексі «Twin House» можна дізнатися вже на етапі зняття замірів, а кінцеву – при підписанні договору.

Всупереч усталеній думці ремонт квартир в ЖК «Twin House» – це не примха для багатих, а послуга, яка доступна кожному. Завдяки тому, що все виконує одна компанія і замовляє будматеріали безпосередньо у виробника – в кінцевому підсумку клієнту вдається заощадити 10-20% від загальної вартості проекту.

image8

Якщо ремонт – то тільки у МЕТЕР


Переваги роботи з нами:

  • Понад 10 років досвіду.
  • Бюджет строго в рамках кошторису.
  • Гарантія на всі види робіт 1 рік.
  • Оплата розбита на частини й здійснюється згідно з графіком фінансування.
  • Вигідні знижки та акції.
  • Всі види робіт в одному місці.
  • Підписання офіційного договору.

Ремонт у квартирі ЖК «Twin House» від МЕТЕР дозволяє втілити в реальність будь-яку концепцію в стислі терміни та по доступній вартості.