МФК «Курнатовського» – новий проект від Київміськбуда

У тихій і спокійній місцевості «Київміськбуд» розпочав будівництво нового проекту – це багатофункціональний комплекс «Курнатовського». Свою назву він отримав завдяки вулиці, на якій розташовується – Курнатовського, 20.

Новобуд цікавий великою кількістю планувань, прекрасною інсоляцією квартир і наявністю підземного паркінгу.

image5

Зміст:

1. Про об'єкт 

2. Переваги МФК «Курнатовського» 

3. МЕТЕР – лідер будівельно-ремонтного ринку 

Про об'єкт

Будинок ідеально підійде для людей, які цінують спокійне розмірене життя, адже в окрузі дуже багато зелених зон. По сусідству на площі 8 га розкинувся парк «Аврора». Тут же знаходиться бюветний комплекс з артезіанською водою. У парку встановлено зони відпочинку і сучасні дитячі майданчики.

Інфраструктура комплексу розвинена і зручна. Батьки з легкістю можуть влаштувати своїх дітей до місцевих шкіл та садків, а також до установ з поглибленим вивченням іноземних мов. Зовсім поруч – ліс із зоною відпочинку «Берізка» і озером «Алмазне».

Зручна транспортна розв'язка дозволяє швидко пересуватися по місту, як автомобілістам, так і людям без особистого авто. У 5 хвилинах ходьби працює супермаркет. На території комплексу є власний басейн.

Для жителів мегаполісу підземний паркінг – це важлива перевага комплексу. У 20 хвилинах їзди на громадському транспорті проходить червона гілка метро зі станцією «Чернігівська».

Що стосується технічних характеристик, то МФК «Курнатовського» являє собою великий будинок комфорт-класу, що складається з 5 секцій. У висоту він сягає 24-25 поверхів і зведений за монолітно-каркасною технологією будівництва.

П-подібне розташування секцій будинку дозволяє створити затишний внутрішній дворик з безпечним дитячим майданчиком і спортивними тренажерами.

Переваги МФК «Курнатовського»

Крім того, що проектом займається гігант столичного ринку нерухомості «Київміськбуд», комплекс має масу переваг:

  • Вікна до підлоги. Французькі вікна наповнюють квартири сонячним світлом протягом усього дня. У таких помешканнях затишно та тепло, навіть в зимові дні.
  • Місця для заняття спортом. Прямо просто неба встановлені багатофункціональні тренажери і змонтована велопарковка біля кожного під'їзду.
  • Привабливий зовнішній вигляд. Блоки кондиціонерів заховані в спеціальні кошики.
  • Окремий паркінг. Власники автотранспорту можуть не переживати за цілісність своєї машини, а прибудинкова територія буде звільнена від припаркованих авто.

Не можна не відзначити розвинену внутрішню інфраструктуру: безліч магазинів, аптек, кафе та ін . А завершить надійну інвестицію ремонт у квартирі МФК «Курнатовського» від МЕТЕР.

image6

 

МЕТЕР – лідер будівельно-ремонтного ринку

Ремонт квартири в МФК «Курнатовського» краще довірити перевіреній компанії, яка розуміється на подібних роботах.

Співпраця з МЕТЕР починається зі складання кошторису і плану робіт. Клієнт завжди знає про майбутні витрати й може розраховувати свій бюджет згідно з графіком фінансування робіт.

Із закупівлі будівельних матеріалів ремонт квартири в житловому комплексі «Курнатовського» у нас виходить значно вигідніше, ніж, якщо виконувати його самостійно. Компанія налагодила прямі поставляння від дистриб'юторів і закуповує будматеріали за гуртовими цінами. В кінцевому підсумку клієнтові ремонт в МФК «Курнатовського» обходиться на 20% дешевше, ніж покупка в роздрібних магазинах.

Ремонт квартир в МФК «Курнатовського» доступний в 3-х варіантах і залежить від бюджету та обсягу робіт.