Ремонт в ЖК «Вигурівщина-20» від МЕТЕР

Троєщина активно продовжує забудовуватися і сьогодні мова піде про проект ZZBK1 Group ЖК «Вигурівщина-20». Територіально комплекс располагаетсяв в 20-му мікрорайоні ж/м Вигурівщина, 1-14. Три житлових будинки досягають висоти 26 поверхів. Під будівлями знаходиться підземний паркінг, а територія закрита від автомобілів.

image3

Зміст:

1. Місце розташування та інфраструктура 

2. Переваги МЕТЕР перед конкурентами 

3. Популярні питання та відповіді 

Місце розташування та інфраструктура

Адміністративно новобуд відноситься до Деснянського району столиці. Будівля знаходиться в деякій віддаленості від шуму мегаполісу. Поки метрополітен на Троєщину тільки в процесі будівництва, дістатися сюди можна на авто або громадському транспорті. До найближчої станції метро «Чернігівська» 45 хвилин їзди на маршрутці.

Всі будинки йдуть вже з утепленим фасадом і виконані по панельній технології будівництва. Опалення централізоване, а квартири здаються з чорновою обробкою.

На продаж виставлені одно-, дво- і трикімнатні квартири за цілком доступною ціною, як для столичного ринку нерухомості. Тут позначилася належність будинку до економ-класу і віддаленість метро.

На офіційному сайті значиться, що на 25 і 26 поверхах будуть розташовуватися дворівневі апартаменти.

Інфраструктура розвинена непогано: на перших поверхах працюють салони краси, магазини, сервісні центри. У парі кварталів від масиву знаходиться красивий парк.

Комплекс має власні спортивні та дитячі майданчики. Квартири здаються з чорновою обробкою, тому ви вже зараз можете замовити ремонт у квартирі ЖК «Вигурівщина-20» від МЕТЕР. Маючи на руках план квартири, дизайнери можуть приступити до розробки інтер'єру.

Переваги МЕТЕР перед конкурентами

За роки діяльності компанія МЕТЕР заробила собі репутацію надійного виконавця ремонтно-дизайнерських робіт. Серед її сильних сторін наступне:

  • Вартість робіт чітко прописана в кошторисі, де вказано, яка робота буде виконана, в якому обсязі та скільки це коштує. Всі ціни зафіксовані й не змінюються в процесі роботи.
  • Сума за ремонт може бути внесена не відразу, а розбита на частини та діяти згідно з графіком оплати.
  • Компанія пропонує не тільки розробку дизайн-проекту, але і втілення його в життя.
  • Складається графік поставки чистових оздоблювальних матеріалів.
  • Купуємо і підбираємо будматеріали зі знижкою до 20% безпосередньо у постачальника.
  • Показуємо реально виконані нами об'єкти.

Зібравши у себе в штаті кращих майстрів, МЕТЕР може запропонувати комплексний ремонт квартир в ЖК «Вигурівщина-20». Це дуже зручно, оскільки фірма здійснює все: від демонтажу і вивозу сміття, до закупівлі та розміщення меблів. 

image4

 

Популярні питання та відповіді

1. Що таке ремонт в ЖК «Вигурівщина-20» «під ключ»?

Це комплекс послуг, який включає все: від створення інтер'єру в форматі віртуалізації, до обладнання житла сантехнікою, меблями, декором.

2. Чим підтверджується якість ремонту?

Виконавши ремонт квартири в ЖК «Вигурівщина-20» клієнт отримує на руки документ, в якому законодавчо підтверджена гарантія на 365 днів. Про високу якість послуг, що надаються говорять самі за себе відгуки наших клієнтів і фото готових об'єктів.

3. У вас власна бригада або наймані робітники?

МЕТЕР за роки роботи зібрав у своєму штаті кращих фахівців, які працюють на постійній основі.

Купівля та ремонт квартири в житловому комплексі «Вигурівщина-20» від МЕТЕР – це вигідна інвестиція, яка окупиться з роками сторицею.