Тиха гавань для сім'ї - ЖК «Урлівська-1»

Ще 5 років тому важко було уявити на території великої промзони «Позняки» в Києві будуть зводитися сучасні багатоповерхові житлові будівлі різноманітної архітектури. Але ось уже сьогодні жителям столиці отримають «першу ластівку» від Київміськбуд, що приймає найактивнішу участь у широкомасштабній забудові цього району - ЖК «Урлівська-1».

 

yrlovskaia1

Зміст:

1. Переваги ЖК «Урлівська-1»

2. Елітний ремонт в ЖК «Урлівська-1»

3. З чого починається ремонт

Переваги ЖК «Урлівська-1»

Будівельна компанія планує звести 7 будівель-«свічок» по 26 поверхів на єдиному стилобаті з шаховим розташуванням. В такому оригінальному цокольному просторі буде розміщуватися паркінг. Дах стилобату планується використовувати в якості прибудинкової території житлового комплексу. На ній хочуть розмістити зони відпочинку, дитячі і спортивні майданчики. У комплексі планується відкрити різнохарактерні об'єкти інфраструктури.

Зводиться будівлі в житловому комплексі «Урлівська-1» будуть по монолітно-каркасної технології. При цьому стіни планується викладати з керамоблоков. З зовнішнім утепленням їх мінеральною ватою. Фасади будуть оштукатурені і пофарбовані.

На кожному поверсі передбачено розмістити по 11 квартир. Вони будуть одно-, дво- і трикімнатними із загальною площею до 77 м2. Доставка мешканців на їх поверх буде здійснюватися з використанням 3 ліфтом, встановленим в кожному будівлю.

Основні комунікації (електрика, вода, опалення, каналізація) будуть підключені до централізованих систем.

Забудовник житлового комплексу «Урлівська-1» пропонує зручні з правильною конфігурацією квартири комфорт-класу, обладнані просторими кухнями і заскленими двокамерними склопакетами лоджіями. Панорамне скління дасть можливість милуватися Печерськими пагорбами, монументальною скульптурою Батьківщини-Матері, Києво-Печерською лаврою, Національним ботанічним садом.

ЖК «Урлівська-1» зводиться в районі з добре розвиненою інфраструктурою. За кілька хвилин можна дійти до кількох супермаркетів (Сільпо, Billa, АТБ, Novus). У пішої доступності велика кількість дитячих садків, загальноосвітніх та спеціалізованих шкіл, тренажерних залів. А також великий торгово-розважальний центр «River Mall».

За 5 ... 10 хвилин на авто або 20 ... 30 хвилин пішки можна дістатися до станцій метро «Осокорки», «Позняки», «Лівобережна».

Забудовник пропонує інвесторам квартири в чорновий обробці. У зв'язку з цим майбутнім мешканцям житлового комплексу «Урлівська-1» доведеться самостійно займатися облаштуванням свого сімейного гніздечка.

Елітний ремонт в ЖК «Урлівська-1»

yrlovskaia2

Оскільки кожен інвестор отримує від забудовника житло без фінішної обробки, то у нас є можливість вибрати самостійно дизайн квартири житловому комплексі «Урлівська-1».

Майстерня ремонту інтер'єрів МЕТЕР готова запропонувати ремонт вашого житла класу «Люкс». Від звичайного він відрізняється цілим рядом параметрів:

  • Оформлення квартири здійснюється із застосуванням дорогих оздоблювальних матеріалів. При виконанні елітного ремонту буде використаний кришталь, мармур, шкіра, скульптури і картини відомих художників.
  • Гарантується авторський нагляд. Послуга передбачає закріплення за об'єктом персонального виконроба. В обов'язки якого буде входити безперервний контроль за тим, щоб в реальності квартира максимально відповідала розробленим дизайн-проекту.
  • Все включено. Пропонований пакет забезпечує не тільки набір робочих креслень, здійснення ремонтних робіт під ключ, а й візуалізацію в 3D MAX, включаючи і підбір сантехніки, меблів, штор.

Пропонований ремонт квартири в ЖК «Урлівська-1» дозволить реалізувати найвишуканіші дизайн-проекти, розроблені цілою командою досвідчених дизайнерів.

З чого починається ремонт

Для повного задоволення від ремонту в квартирі житлового комплексу «Урлівська-1» зробленого кваліфікованими майстрами МЕТЕР потрібно пройти всього лише простих етапи:

  • Підібрати бажаний інтер'єр. Визначитися зі стилем оформлення вашого житла, з кращими квітами. Вибрати в інтернеті сподобалися картинки інтер'єрів. Узгодити їх з іншими членами сім'ї.
  • Будь-яким зручним способом зв'язатися з нами. Це може бути телефон, повідомлення в бізнес-месенджері або e-mall лист.
  • Зустріти наших фахівців для зняття необхідних замірів в своїй квартирі.
  • Узгодити кошторис на майбутні роботи.
  • Укласти договір. Зістикувати графік здійснення ремонтного процесу з фінансуванням.
  • Прийняти квартиру.


Співпраця з МЕТЕР завжди гарантує простоту і легкість отримання квартири в ЖК «Урлівська-1» своєї мрії.