ЖК HOME & PARK Comfort House

Деякі люди намагаються при виборі собі нового житла дозволяє вдало поєднати заміський комфорт і переваги міського життя. Пропонований ЖК HOME & PARK Comfort House, розташований в місті-супутнику столиці, здатний повністю задовольнити побажання більшості жителів мегаполісу. Тут можна знайти не тільки просторі квартири поліпшеного планування різною площею, але прекрасно облаштовану територію комплексу.

 

image001


Зміст:

1. 9 причин покупки житла в ЖК HOME & PARK Comfort House

2. Технічні особливості квартир

3. Переваги замовлення ремонту в МЕТЕР

 

9 причин покупки житла в ЖК HOME & PARK Comfort House

  • У забудовника бездоганна репутація та багаторічний досвід. Займається зведенням житлового комплексу компанія SAGA Development, що реалізувала вже більше 15 аналогічних проектів.
  • Приваблива локація. ЖК будується на вулиці Бежовка в центрі Борисполя. Це дозволить його жителям легко і швидко дістатися як до столиці, так і міжнародний аеропорт.
  • Надається можливість отримати квартиру з індивідуальним плануванням. В ході активного будівництва об'єкта забудовник пропонує акцію, добре мотивуючу ЖК HOME & PARK Comfort House - зробити планування за індивідуальним проектом будь-якого резидента.
  • Власна паркова зона. На її території можна буде організовувати пікніки з шашличком і барбекю, дітям кататися на велосипедах або роликах, в тіні дерев почитати книгу або просто відпочити на свіжому повітрі в жаркий день.
  • Передбачено облаштування ігрового простору і зон і для спорту.
  • Планується відкриття дитячого садка і центру раннього розвитку, що дозволяє батькам економити час на добирання до аналогічних установ.
  • Комфорт і безпеку. З будь-яких питань, пов'язаними з обслуговуванням будинку, несе відповідальність керуюча компанія ATMOSFERA. Сплачувати рахунки за комунальні послуги, а також переглядати інформацію з веб-камер розташованих на території житлового комплексу, можна буде за допомогою мобільного додатку SFERA. А консьєрж може викликати клінінгову компанію, організувати доставку квітів, забронювати столик в ресторані.
  • Передбачена власна котельня дасть можливість виключити звичну залежність від аварійних і планових відключень централізованого опалення.
  • Район з розвиненою інфраструктурою. Недалеко від комплексу розташовуються супермаркети, фітнес-центри, студії краси, сервісні центри, аптеки, відділення банку та пошти. За 15 хвилин пішки можна дійти до ТЦ Park town.

Технічні особливості квартир

image003
При реалізації проекту ЖК HOME & PARK Comfort House забудовник застосовує найбільш прогресивні технології і матеріали:

  • Стіни. Зводяться з використанням монолітно-каркасної технології. Створюваний металевий каркас, залитий монолітним бетоном, здатний гарантувати високий рівень стійкості будівлі витримувати високі навантаження. У зв'язку з цим мешканці можуть вільно займатися переплануванням. Кладка виконується із застосуванням газобетонних блоків типу «aeroc d500». Цей матеріал характеризується високим ступенем теплоізоляції.
  • Вікна. Для скління квартир будуть використані металопластикові енергозберігаючі склопакети з п'ятикамерним профілем.
  • Двері. Це протиударні з антивандальним покриттям, що відповідають класу EI 30 з межею вогнестійкості до 30 хвилин.
  • Інженерні системи. Кожна квартиру оснащується індивідуальними лічильниками водопостачання, електроспоживання, опалення, розташованими в спеціальних щитах на поверхах.
  • Опалення. Для підтримки комфортного мікроклімату в житло планується установка панельних радіаторів компанії Рurmo, оснащених вбудованими термостатичними клапанами.
  • Стать. Залита стяжка товщиною 50 мм із застосуванням лазерної технології вирівнювання. Це дає можливість отримувати ідеально рівну поверхню, яка потребує додаткового вирівнювання. На таку підлогу можна відразу укладати різне фінішне підлогове покриття.

Переваги замовлення ремонту в МЕТЕР

Наша компанія пропонує не тільки розробку дизайн-проектів для квартир різної площі, але і їх ремонт. До переваг організації ремонтного процесу відносяться:

  • Надання річної гарантії на роботи різного виду. Будь гарантійний випадок, що стався протягом 365 днів, ми виконаємо абсолютно безкоштовно.
  • Великий досвід. Протягом 10 років ми спеціалізуємося на надання дизайнерських та ремонтних послуг. Це говорить про високий професіоналізм, якість і надійність.
  • Вигідні акції. Ми пропонуємо знижки до 50% і більше на дизайн-проект. Укладаючи договір на ремонт квартири в ЖК HOME & PARK Comfort House, кожен клієнт отримує в подарунок дизайн-проект «Типовий». Якщо ви вирішите реалізувати пакет «Ексклюзивний», то ми надамо пакет робочих креслень з 50% знижкою.
  • Безкоштовне складання кошторису. Наші майстри безкоштовно виїдуть на об'єкт, знімуть всі необхідні виміри і складуть детальний кошторис. Це дозволить вам розуміти, у скільки обійдеться бажаний ремонт у житловому комплексі.

МЕТЕР дає можливість отримувати максимальне задоволення від придбання власної квартири після ремонту, здійсненого нашими професійними майстрами.