Видові квартири ЖК «Tourbillon»

В одній з найвищих точок міста компанія «Daytona Development Company» вирішила звести три 32-поверхових будинки бізнес-класу. Це означає, що види звідси будуть відкриватися дійсно чудові.

Примітно, що навіть мешканці перших поверхів забезпечені розкішними панорамами. З вікон видно зелені насадження Протасова Яру, Олександрівську Слобідку, Залізничний масив.






Зміст

1. Що відомо про ЖК «Tourbillon»

2. З чого починається ремонт квартири в ЖК «Tourbillon»?

3. Ремонт у квартирі ЖК «Tourbillon» від МЕТЕР

1. Що відомо про ЖК «Tourbillon»

Забудовник надав повну інформацію щодо технічного боку проекту. Стіни виконані з керамічної цегли, а стелі досягають у висоту 3 м.

У вентильованому навісному фасаді використані незвичайні архітектурні елементи зі склофіброгіпса. Передбачене панорамне скління із застосуванням енергоефективних склопакетів. У кожній секції вмонтовано 5 вантажопасажирських ліфтів. У цементно-піщану стяжку був закладений шумоізоляційний шар.

Дизайн в ЖК «Tourbillon» відразу впадає в очі, адже є симбіозом футуристичної архітектури та ландшафтного дизайну. Водопостачання централізоване з додатковим очищенням води.

На даху встановлена газова котельня з котлами фірми Buderus. Батареї опалення являють собою стильні панельні радіатори зі сталі. На кожному поверсі вмонтована система збору сміття.

Велику увагу приділено безпеці: є пости охорони, відеоспостереження, контроль транспортних засобів, а кожному мешканцеві виданий персональний електронний пропуск.

У стилобатній частині розташована чотириповерхова внутрішня стоянка з круговими рампами. Три будинки виконані у формі пропелера. Два з них житлові, а центральний відданий під офісно-готельний центр.

Головною родзинкою новобудови є панорамні ліфти. Піднімаючись поверх за поверхом, можна буквально здійматись над Києвом і милуватися безкрайніми просторами.

Також заслуговує на увагу власний ландшафтний парк. Тут висаджені сотні видів різноманітної рослинності, створені альпійські гірки, галявини, клумби з квітами. У спекотний день можна охолодитися біля фонтанів.

2. З чого починається ремонт квартири в ЖК «Tourbillon»?

Хороший, правильний ремонт в ЖК «Tourbillon» завжди починається з розробки проекту інтер'єру. Майстерня ремонту інтер'єрів МЕТЕР добре зарекомендувала себе в даній сфері та пропонує створення дизайн-проекту квартири в ЖК «Tourbillon».

Це може бути, як недорогий варіант класу «Престижний» для здачі житла в оренду. Так і дизайн квартири в ЖК «Tourbillon» класу «Ексклюзивний», якщо плануєте оточити себе розкішшю і комфортом.

Зверніться в компанію будь-яким зручним для вас способом і спільно з менеджером виберіть дату для зустрічі з дизайнером. Під час консультації вирішуються такі важливі питання як стиль, клас ремонту квартири в житловому комплексі «Tourbillon», обсяг послуг, терміни виконання робіт, побажання, фінансові питання.

3. Ремонт у квартирі ЖК «Tourbillon» від МЕТЕР

Майстерня ремонту інтер'єрів МЕТЕР – це:

• детальна, якісна візуалізація інтер'єру;

• розробка кожного проекту з нуля;

• ремонт квартир в ЖК «Tourbillon» найвищої якості;

• інженерна, дизайнерська і технологічна компетентність;

• доступні ціни.

Багаторічний досвід роботи дозволяє спиратися на власні розробки, впроваджувати новітні технології і стабільно видавати хороший результат. Слід зазначити, що компанія впевнена в наданих послугах і дає гарантію на 365 днів.