Бюджетний ремонт в ЖК «Голосіївський»

bg1.jpg

Компанія «Інтергал-Буд» не зупиняється на досягнутому і поспішила представити свій новий столичний проект ЖК «Голосіївський». Його будівництво почалося у 2019 році на вулиці Васильківська, 37, що в Голосіївському районі.

 

Зміст

1. Житло в зеленому районі Києва

2. Як заощадити на дизайні?

3. Що вам дасть співпраця з МЕТЕР?

1. Житло в зеленому районі Києва

Мріючи про свій будинок, перше, що спадає на думку – це комфорт. А що може бути затишніше квартири в новому житловому комплексі комфорт-класу, який просто потопає в зелені? Новобуд складається з двох будинків висотою 25 поверхів, має підземні паркінги та 527 квартир.

До станції метро «Васильківська» 2 хвилини ходьби, а до Голосіївського парку – 5 хвилин. Поруч знаходиться гіпермаркет «Епіцентр», «Метро», ВДНГ, ТРЦ «Магеллан».

В окрузі безліч кафе, шкіл, салонів краси, дитячих садочків та інших закладів, життєво необхідних для комфортного проживання. Згідно з плануванням на даху облаштують зону відпочинку, яка буде доступна тільки мешканцям ЖК «Голосіївський».

Уже виставлені на продаж нежитлові приміщення для створення власної інфраструктури. У них розмістяться: служби доставки, аптеки, адвокатські контори, сервісні центри, продуктові магазини.

Забудовник передбачив балконне панорамне скління і щити для зовнішніх блоків кондиціонерів, що дозволить зберегти первозданний вигляд багатоповерхівок надовго.

Заведені комунікації – централізовані, стіни вигнані з керамічних блоків і утеплені мінеральною ватою. В цілому ж була задіяна монолітно-каркасна технологія.

2. Як заощадити на дизайні?

bg1.jpg

Заощадити можна двома способами: по-розумному і не дуже. Поганий спосіб заощадити на дизайні в ЖК «Голосіївський» – це відмовитися від нього. В такому випадку ви ризикуєте отримати стандартне сіре житло з непродуманим інтер'єром.

Майстерня ремонту інтер'єрів МЕТЕР пропонує економити по-розумному і дарує своїм клієнтам, які замовляють ремонт в ЖК «Голосіївський» типовий дизайн. Це означає, що клієнт отримує набір робочих креслень із зазначенням всіх деталей: розташування електроточок, меблів, сантехніки, побутових приладів, підлогового покриття.

Розроблений дизайн квартири в ЖК «Голосіївський» унікальний, продуманий і комфортний. Майстри компанії ретельно підходять до кожного клієнта і з розумінням ставляться навіть до вибагливих ідей. Все покликане до того, щоб дизайн-проект квартири в ЖК «Голосіївський» тішив вас довгі роки.

3. Що вам дасть співпраця з МЕТЕР?

Майстерня ремонту інтер'єрів МЕТЕР славиться не тільки своїми дизайнами, але і якісним виконанням ремонту квартир в ЖК «Голосіївський». Щорічно компанія створює сотні нових проектів, серед яких інтер'єри будинків, квартир, дач, ресторанів, магазинів і офісів. Ознайомитися з готовими проектами можна в розділі «Портфоліо».

Найбільше наші клієнти цінують в компанії МЕТЕР:

1. Унікальні розробки. В роботі використовуються не готові типові рішення, а кожен інтер'єр буквально збирається з нуля.

2. Інновації. Наші дизайнери постійно в курсі новітніх світових тенденцій в дизайні, а тому можете бути впевнені, що ремонт квартири в ЖК «Голосіївський» буде відповідати всім сучасним трендам.

3. Гарантії. На ремонт квартири у житловому комплексі «Голосіївський» надається гарантія терміном 365 днів.

4. Висока якість. Про відмінну якість можна говорити довго, але краще познайомитися особисто з виконаними роботами. Вони у великому обсязі представлені на сайті.

Ремонт у квартирі ЖК «Голосіївський» від МЕТЕР дозволить втілити найсміливіші мрії про ідеальний інтер'єр.