ЖК «044»: тиха квартира на Подолі

bg1.jpg

Житловий комплекс із загадковою назвою «044» не так давно з'явився на вул. Кирилівська, 37, 37а, що в Подільському районі столиці. У такому незвичайному імені забудовник заклав натяк на архітектурний код Києва.

Територіально комплекс знаходиться в промзоні, проте останнім часом спостерігається тенденція забудови колишніх фабрик і заводів новими сучасними будинками. У новобудові велика кількість квартир, але при цьому він не закриває огляд сусіднім будинкам.

 

 

 





Зміст

1. Архітектурний код Києва

2. Переваги ЖК «044»

3. Етапи ремонту у квартирі ЖК «044» від МЕТЕР

 

 

 

 

1. Архітектурний код Києва

Згідно із задумом архітекторів комплекс складається з двох будинків висотою в 9 поверхів і належить до бізнес-класу. Цегляні стіни утеплені мінеральною ватою і пофарбовані в сіро-коричневі тони. Реалізацією проекту займається Kiev Development Group при партнерстві KDD Engineering.

Будівлі оточує закрита територія, в центрі якої розміщується дитячий майданчик. Двоконтурні газові котли забезпечують індивідуальне опалення. Що стосується планування, то інвестори можуть вибрати 1-, 2- або 3-кімнатну квартиру площею від 33,5 кв. м до 80 кв. м.

Всі стіни всередині квартир не є опорними, а це значить, що мешканці за своїм бажанням можуть робити абсолютно будь-який ремонт квартири в ЖК «044». Фактично мова йде тільки про площу, а кількість кімнат власники встановлюють на свій розсуд.

Ремонт квартир у ЖК «044» – це повна свобода реалізації своїх інтер'єрних бажань.

 

 

 

2. Переваги ЖК «044»

Основною перевагою новобудови є піша доступність до станції метро «Тараса Шевченка». Туди можна дійти за 7 хвилин неспішної прогулянки. Крім цього інвестори виділяють такі переваги:

1. Невелика кількість квартир. Комплекс налічує 194 квартири, а це значить, що мешканці будуть насолоджуватися комфортом, приватністю та простором.

2. Власна стоянка. Мати своє паркувальне місце на Подолі – дорогого вартує. Архітектори передбачили стоянку для 71 автомобіля.

3. Автентична архітектура. Будинки відмінно вписуються в традиційний стиль Подолу і мають аркові проїзди, чіткі форми, відкриті балкони та стрункі вікна. Дизайн в ЖК «044» стриманий і привабливий.

4. Оригінальний дитячий майданчик. Він не схожий на жодну дитячу зону, яку ви бачили раніше.

Дизайн квартири у ЖК «044» мешканці можуть розробити самі, адже житло здається в стані «під обробку».

 

 

 

3. Етапи ремонту у квартирі ЖК «044» від МЕТЕР

Вся співпраця чітко опрацьована і складається з 5 етапів:

Етап 1. Підготовка. Він починається з обговорення майбутнього обсягу робіт, зняття вимірів, розробки дизайн-проекту квартири в ЖК «044». Також розраховується кошторис і складається договір, розробляється графік фінансування та виконання робіт.

Етап 2. Чорнові роботи. Для об'єкта закуповуються і доставляються чорнові будматеріали, демонтуються міжкімнатні перегородки, заводиться система каналізації, водопостачання, електропроводки.

Етап 3. Оздоблення. Для ремонту квартири в житловому комплексі «044» виконуються такі оздоблювальні роботи: клеєння шпалер, укладання плитки, фарбування стін, установка вікон і дверей, підключення електричних і сантехнічних приладів.

Етап 4. Меблювання. При необхідності фахівці підприємства купують, доставляють і збирають м'які та корпусні меблі. Проводять монтаж гардеробних кімнат, карнизів, полиць.

Етап 5. Здача об'єкту. Виконроб особисто перевіряє працездатність водопостачання, кондиціонування, освітлення, вентиляцію та ін. Проводиться облік замовленого текстилю, меблів та декору. Приміщення прибирається, а вікна миються.

 

Тільки після цього ремонт в ЖК «044» можна вважати завершеним.