ЖК «Файна Таун» – найгучніша забудова столиці

На Нивках почалося масштабне будівництво нового житлового комплексу «Файна Таун», який складається з 57 будинків і займає площу 54 га. Будинки будуть мати різну висоту від 5 до 16 поверхів.

Стелі досить високі й доходять до 3,9 м. Житловий комплекс поділений на невеликі квартали, має геометрично правильне планування. У кожному такому міні-кварталі буде власний внутрішній дворик з прогулянковою зоною, пішохідними доріжками, лавочками, кафе, фонтанами та велодоріжкою.

Припаркувати авто можна буде по периметру комплексу, на підземному паркінгу і безпосередньо біля свого будинку.



Зміст

1. ЖК «Файна Таун»: все краще тут

2. МЕТЕР – компанія №1 на ринку дизайнерсько-ремонтних послуг

3. Скільки триває ремонт?

1. ЖК «Файна Таун»: все краще тут

D:\ЖК (картинки в статьи)\img2.jpg

Велику увагу приділено інфраструктурі: заплановано зведення 2-х дитячих садочків, медичного центру, музичної школи, освітньої школи. Продумані приміщення для спортивного клубу, аптеки, торгового центру, басейну, ресторанів, салонів краси та відділень банків.

Підтримувати себе у формі допоможуть 7 спортивних майданчиків, 3 басейни та фітнес-центр. У вільний час мешканці можуть готувати страви на відкритому грилі – для цього спеціально облаштована зона для пікніків.

Спокій і безпеку забезпечуватиме цілодобова охорона. Одна зі сторін житлового комплексу виходить на вулицю Данила Щербаківського, по якій курсує велика кількість маршрутних таксі. Уже зараз поряд з кварталом працює ринок, приватні та державні дитячі садочки, школи.

Дизайн в ЖК «Файна Таун» стриманий і повністю відповідає стилю архітектурного бюро «Архиматика».

«Родзинкою» проекту є проведення регулярних масових заходів для мешканців комплексу. Займатися організацією свят буде спеціальна компанія.

Охоронців і консьєржів замінить сучасна система розпізнавання автомобільних номерів та спеціальні двері під'їздів, які відкриваються за допомогою електронного ключа.




2. МЕТЕР – компанія №1 на ринку дизайнерсько-ремонтних послуг

Кожен розроблений нами дизайн квартири в ЖК «Файна Таун» є унікальним, закінченим і неповторним. Завдяки грамотно організованій кадровій політиці в організації працюють тільки кращі з кращих.

Чому варто довіритися МЕТЕР:

• Кількість виконаних робіт перевищує сотню;

• Привабливі акції. Наприклад, «Типовий» дизайн-проект квартири в ЖК «Файна Таун» можна і зовсім отримати в подарунок, замовляючи всі роботи у нас.

• Велика бригада першокласних фахівців. Можете бути впевнені, що ремонт квартири в ЖК «Файна Таун» буде виконаний на вищому рівні та в рамках однієї компанії.

• Робота «під ключ». Тут можна не тільки розробити інтер'єр, але і виконати повний ремонт квартири в житловому комплексі «Файна Таун».

Серед переваг компанії слід відзначити оперативність, професіоналізм, об'ємне портфоліо і доступну цінову політику.



3. Скільки триває ремонт?

Ремонт квартир в ЖК «Файна Таун» проходить у чітко встановлені терміни та відповідає всім сучасним вимогам до виконання подібних робіт. Щоб точно вказати дату завершення ремонту в ЖК «Файна Таун» необхідно знати обсяг робіт, площу приміщення, стан житла, клас обраного ремонту та ін.

Надайте ці дані, і менеджер в індивідуальному порядку розрахує для вас точний час.

Ремонт у квартирі РК «Файна Таун» від МЕТЕР – це завжди бездоганна якість, високий сервіс і новітні тенденції.