Житловий комплекс «Нова Конча-Заспа»: престиж і благополуччя

Зводиться ЖК «Нова Конча-Заспа» не в Кончі-Заспі, як можна було б подумати з назви, а в селі Ходосівка, Києво-Святошинського району. Однак комплекс є таким же престижним і зручним для комфортного життя.

Серед переваг: прекрасна екологія, малоповерхові будівлі, хороша траса, розвинена інфраструктура й успішні сусіди. Новобуд знаходиться в передмісті Печерська – до відомих пагорбів всього лише 15 хвилин їзди.

Зміст

1. ЖК «Нова Конча-Заспа» – розкіш, доступна кожному

2. Інфраструктура

3. Дизайн і ремонт без зайвого клопоту

1. ЖК «Нова Конча-Заспа» – розкіш, доступна кожному

Комплекс комфорт-класу об'єднав під своїм крилом сім будинків висотою 6 і 9 поверхів. Найбільше новоселів тут приваблює ландшафтний дизайн, озеленення, закритий від машин двір і будівництво з червоної цегли.

Стильний дизайн в ЖК «Нова Конча-Заспа» вийшов завдяки розкішним панорамним вікнам і вдалому підбору кольорової гами.

Ремонт квартири в ЖК «Нова Конча-Заспа» власникам доведеться виконувати самостійно, оскільки житло здається в стані «з чорновою обробкою». Забудовник реалізує не тільки квартири, але й котеджі, а також таунхауси. На офіційному сайті компанії можна подивитися ділянки, замовити консультацію та записатися на перегляд.

Таунхауси являють собою двоповерхові будинки з невеликими ділянками. До речі, таунхауси володіють всіма перевагами приватного будинку, але мають значно нижчі витрати на утримання та опалення.

2. Інфраструктура

Інфраструктурі села Ходосівка може позаздрити будь-який районний центр. Новосели мають доступ до дитячого садочка, школи, майданчика для проведення спортивних тренувань. Є хороша поліклініка, кафе, аптеки та навіть лазня.

Дорослі можуть відпочити на галявині для барбекю, а малюки в дитячій зоні. В аутлет-містечку розташувався фітнес-клуб, кінотеатр, бутики, ресторани. Для любителів активного відпочинку відкритий парадром «Кругле Городище» та дельтадром.

Вся зона відпочинку покрита безкоштовним Wi-fi – тепер доглядати за дитиною у дворі стало ще зручніше.

Комплекс знаходиться в безпосередній близькості від міських лісів і Блакитних озер.

Добре розвинене транспортне сполучення зі столицею: від новобудови до Києва щогодини відходить безкоштовна маршрутка. До станції метро «Видубичі» за 30 хвилин можна доїхати на громадському транспорті, а за 15 хвилин на особистому авто. У 20-ти хвилинах їзди на автомобілі знаходяться станції метро «Виставковий центр» та «Іподром».

3. Дизайн і ремонт без зайвого клопоту

Майстерня ремонту інтер'єрів МЕТЕР спеціалізується на виконанні дизайнерських і ремонтних робіт в новобудовах. Дизайн квартири в ЖК «Нова Конча-Заспа» доступний для різного бюджету: від недорогого типового набору робочих креслень до пакету «Ексклюзивний» з унікальним дизайном.

Компанія знає, як в стислі терміни стильно переробити житло і розробити якісний дизайн-проект квартири в ЖК «Нова Конча-Заспа».

Ремонт у ЖК «Нова Конча-Заспа» також представлений в широкому асортименті. Це може бути:

• традиційний «Стандартний» пакет;

• невеличкий «Косметичний» варіант;

• пакет «Преміум», який є золотою серединою за кількістю наданих послуг і ціною;

• ексклюзивний ремонт квартир в ЖК «Нова Конча-Заспа» класу «Люкс».

Замовте ремонт у квартирі ЖК «Нова Конча-Заспа» від МЕТЕР, і отримайте набір інженерних креслень безкоштовно!